Ad

InggrisPerancisSpanyol

Editor online gratis | DOC > | XLS > | PPT >


favorit OffiDocs

Penasihat Keuangan Ameriprise Abney Associates: Aset

Unduh gratis An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Alokasi aset foto atau gambar gratis untuk diedit dengan editor gambar online GIMP

Ad


TAGS

Unduh atau edit gambar gratis Penasihat Keuangan Ameriprise Abney Associates: Alokasi aset untuk editor online GIMP. Ini adalah gambar yang valid untuk editor grafik atau foto lainnya di OffiDocs seperti Inkscape online dan OpenOffice Draw online atau LibreOffice online oleh OffiDocs.

Alokasi aset adalah een gemeenschappelijke strategi die u gebruiken kunt voor de bouw van een beleggingsportefeuille. Alokasi aset tidak lebih dari het plukken van de individuele effecten. In plaats daarvan, je richten op brede categorieën van beleggingen, mengen ze samen in de juiste verhouding aan uw financiële doelstellingen, de hoeveelheid tijd die je hebt om te investeren, en uw tolerantie voor risico.


ALOKASI ASET VAN DE GRNDBEGINSELEN


Itu idenya alokasi aset apakah itu omdat niet alle investeringen gelijk zijn, u kunt evenwicht risico tussen en terug in uw portefeuille door het verspreiden van uw menginvestasikan dolar di atas verschillende soorten activa, zoals aandelen, kewajiban en contant geld alternatieven. Het niet garanderen van een winst of waarborgen tegen verlies, natuurlijk, maar het kan helpen u bij het beheren van het niveau en type van de risico's die u onder ogen ziet.


Verschillende soorten activa dragen van verschillende niveaus van risico en potensiieel voor terugkeer, en meestal niet reageren op de marktkrachten op dezelfde manier op hetzelfde momen. Bijvoorbeeld, wanneer het rendement van een activum type afneemt, kan de terugkeer van een andere worden groeien (al zijn er geen garanties). Juga diversifiren door het bezitten van een verscheidenheid van activa, een daling van één enkel bedrijf zal niet noodzakelijkerwijs een ramp betekenen voor uw gehele portefeuille.


Met behulp van asset allocatie, u identificeren van de beleggingscategorieën die geschikt voor u zijn en bepaalt het persentase van uw menginvestasikan dolar dat voor elke klasse (bijvoorbeeld 70 persen aan voorraden, 20 persen ke persentase kewajiban, 10 persen ke tuntutan)


DE DRIE BELANGRIJKSTE KATEGORI VAN AKTIVITAS


Hier is een blik op de drie belangrijkste categorieën van Activa die u over het algemeen moeten overwegen zult wanneer u aset alokasi

Gambar gratis Penasihat Keuangan Ameriprise Abney Associates: Alokasi aset terintegrasi dengan aplikasi web OffiDocs


Gambar gratis

Gunakan Template Office

Ad