Ad

EnglishFrenchSpanish

Free editor online | DOC > | XLS > | PPT >


OffiDocs favicon

Izmir Perde Uzman Micro Jaluzi Perde in Chrome with OffiD

Izmir Perde Uzman Micro Jaluzi Perde  screen for extension Chrome web store in OffiDocs Chromium

Ad


DESCRIPTION


IZMIR JALUZI PERDE STOR PERDE DIKEY PERDE SAHNE PERDESI ZEBRA PERDE; Genellikle mutfak, ofis ve çalışma alanları için değişmeyen bir tarz olarak Stor Perde ürünleri çok sık şekilde kullanılmaktadır.

Günümüzde firmamız tarafından geliştirilen teknolojiler ile birlikte çok daha kolay bir sistem ile uzaktan kontrol gibi imkanlar dahi sağlayan bu perde ürünleri hem pratik hem estetik bir kullanım ortaya çıkarmaktadır.

Bu kapsamda motorlu ve uzaktan kumandalı gibi seçenekler ile uygulama sağlanabilmektedir.

  30 yıl gibi bir süredir mekanlarda renk ve şıklık oluşturmak için hizmet veren firmamız, son teknoloji kumandalı motor sistemleri ile üretim gerçekleştirmektedir.

Akıllı telefonlar üzerinden pratik bir kullanım sağlayan bu sistem sayesinde hem evinizde hem de iş yerinizde bu ürünleri tercih ederek, estetik ve kolaylık sağlayabilirsiniz.

  Stor Perde Ürünlerinde Fark Yaratan Kumaşlar Bilindiği üzere Stor Perde kullanımında en çok şikâyet edilen noktalardan birisi kumaş yapısının kalitesiz olması nedeniyle bir süre sonra renk değişimleri oluşmasıdır.

Renk değişimi ile birlikte ürünlerde solma ve yıpranma gibi sonuçlar ortaya çıkabilir.

Bu gibi durumlara karşı olarak firmamız kullandığı kumaş çeşidi ile birlikte çok yüksek kalitede bir ürün sunmaya özen göstermektedir.

  Sizlere sunulmuş stor ürünler pratik bir temizlik avantajı oluşturduğu gibi aynı zamanda renk yapısı ve model yapısı sayesinde de yıllara dayanıklı bir kullanım oluşturur.

Bu sayede özellikle mutfak gibi alanlarda kullanmanız durumunda dahi mutfakta oluşan duman ve yağ lekeleri dahi kolaylıkla temizlenebilir.

Özellikle ofislerde pratik bir temizlik ile yıllarca estetik kullanım sürdürülebilir.

  Stor Perde Ürünlerinde Teknik Üretim Ayrıntıları Üretim teknikleri açısından perdenin kumaş kullanımı, mekanizma oluşturulması ve montaj ayrıntıları net bir şekilde yüksek kalite oluşturmaktadır.

Bu teknik ayrıntılar içerisinde özellikle kullanılan mekanik ayrıntılar ve elektronik sistem sağladığı garanti ile çok uzun süre arıza oluşturmadan kullanım imkânı sağlamaktadır.

  Teknik ayrıntılar açısından en önemli konulardan birisini de Stor Perde ürünlerinde firmamızdan talep ettiğiniz ölçüler oluşturmaktadır.

Standart bir şekilde mekanizma ve kumaş seçimleri gerçekleştirilmesi sonrasında ise her pencerenin ölçüsüne ve her alanın özelliklerine göre üretim sağlanabilir.

Jaluzi Perde, Zebra Perde, İzmir, Dikey Perde.

İzmir.

Additional Information:


- Offered by www.microperde.com
- Average rating : 0 stars (hated it)
- Developer This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Izmir Perde Uzman Micro Jaluzi Perde web extension integrated with the OffiDocs Chromium online


Run Chrome Extensions

Ad