Ad

AnglaisFrançaisEspagnol

Éditeur gratuit en ligne | DOC > | XLS > | PPT >


Icône de favori OffiDocs

UAB Descarrega el CV dans Chrome avec OffiDocs

UAB Descarrega el CV screen for extension Chrome web store in OffiDocs Chromium

Ad


DESCRIPTION


Créez une version des fitxers de Campus Virtual avec Google Drive et cliquez sur ! NO BAIXIS LA APLICACIÓ SENSE LLEGIR LES NOTES (més a vall) --- Google Drive --- El Google Drive és una còpia gairebé idèntica de Dropbox.

Si l'instal·les a l'ordinador, es descarregaran de forma automàtica els fitxers a l'ordinador, de forma ordenada, i no ho hauràs de fer tu.

A més, hi ha aplicació for a Android, FolderSync, que et sincronitza automàticament el google drive amb una carpeta del mòbil! Pots utilitzar-la juntament amb aquesta aplicació per a tenir els fitxers semper a punt al mòbil (tindràs la llista de problemes quan la necessitis fins i tot si ets un desastre) --- Notes --- 0) No descarrega els fitxers de forma automàtica (encara) a demanar-li tu manualment ! 1) No funciona (encara) amb les aules Moodle, només amb els cursos que utilitzen l'interfaç del campus virtual 2) Si per algún motiu tens algun problema, prova d'obrir el Google Drive [drive.

Google.

com], esborrar le tapis de Campus Virtual, je, tout simplement, esborrar-la també de la paperera de reciclatge de Google Drive! 3) L'application fonctionne tant bé com puc, però no puc assegurar que funcioni sempre, és MOLT IMPORTANT revisar el Campus Virtual de forma periòdica! 4) Si tens algun problema, no dubtis en enviar-me un correu a jaumededios@gmail.

com

Informations supplémentaires:


- Offert par TheGame
- Note moyenne : 5 étoiles (j'ai adoré)

UAB Télécharger le CV web extension intégré avec les OffiDocs Chromium en ligne


Courir Chrome Extensions

Ad