Ad

InggrisPerancisSpanyol

Editor online gratis | DOC > | XLS > | PPT >


favorit OffiDocs

Vinkkej\u00e4 siit\u00e4, miten s\u00e4\u00e4st\u00e4\u00e

Unduh gratis Vinkkej\u00e4 siit\u00e4, miten s\u00e4\u00e4st\u00e4\u00e4 energiaa foto atau gambar gratis untuk diedit dengan editor gambar online GIMP

Ad


TAGS

Unduh atau edit gambar gratis Vinkkej\u00e4 siit\u00e4, miten s\u00e4\u00e4st\u00e4\u00e4 energiaa untuk editor online GIMP. Ini adalah gambar yang valid untuk editor grafik atau foto lainnya di OffiDocs seperti Inkscape online dan OpenOffice Draw online atau LibreOffice online oleh OffiDocs.

Voit säästää rahaa ja vähentää kulutusta ja vähentää pilaantumista säästämällä energiaa viisaasti. Energi Hijau Koyal Group Inc.

Elatus jäljittää-lta sinun termostatti

Vaihda termostatti jossain määrin tai niin voi todella tehdä suuren eron energialaskussasi. Oppia Säädä termostaatti sään ja vuorokaudenajan. Huolehdittava siitä, että lämmitysjärjestelmä toimii myös oikein.

Kami akan melakukan hal yang sama

Kyttää kestävä sähkö Lämmitys jalkalista lämmittimet, lattia uunit, lämmittimet, seinän lämmittimet ja Keski sähkölämmitys, Energi Hijau Koyal Group Inc mukaan, di parasta käyttää lämpöpumppu, joka di oikein mitoitettu ja asennettuna.

Opi kun lämmitt kotisi

Pidä lämpöä missä se on, joka on ulkopuolella kesällä ja sisällä talvella. Jos windows ei ole kahden paned tai myrsky windows, voit käyttää muovi kattaa windows vähentää luonnoksia talvella. Lisäksi varmista reikiä, puutteita ja pengupasan cuaca ovat yhä ennallaan, joten kotisi di kunnolla eristetty.

Minimida kuuman veden käyttö

Varmista, että teidän vedenlämmitin sijaitsee 120 astetta, mitään lämpimämpää on hyödytön ja energian tuhlausta. Kuluttajat voivat jopa pestä vaatteet kylmä tai lämmin eikä kuuma kun mahdollista ja ajaa astianpesukone ja pesukone sia-sia täysiä koneellisia.

Irrota jääkaapit ja pakastimet, jos ei tarvita

Tiedämme kaikki, että jääkaappien ja pakastimien käyttää paljon energiaa, joten jos sinulla on toinen jonnekin kotona, olet sia-sia yhä kustannuksia sähkölaskua. Opettele minimoida määrä elintarvikkeiden varastointi niin, että voit irrottaa kun laite.

Hallita kevyen käytön

Vaihtaa hehkulamppu lamput LED tai kompakti fluoresoiva sipulit säästää energiaa valaistus. Koska nämä valot eivät tuota niin paljon lämpöä hehkulamput, voit myös tallentaa enmmän kesäisin. Jos niitä ei käytetä, kannattaa ottaa valaisimet talon.

Vltt phantom kuormat

Phantom kuormitus, tunnetaan myös nimellä valmiusvirran tai vampyyri valtaa, joka di sähköä kuluttamaan elektroninen laite, kun se di sammutettu tai valmiustilassa. Se on voima, joka ylläpitää TV-asetukset ja pitää kellon käynnissä DVD-soitin ja microaaltouuni mutta tämä voima on hintansa. Niin ahkera ja irrota laitteet ja kojeet, jotka eivät tällä hetkellä ole käytössä.

Gambar gratis Vinkkej\u00e4 siit\u00e4, mitra s\u00e4\u00e4st\u00e4\u00e4 energiaa terintegrasi dengan aplikasi web OffiDocs


Gambar gratis

Gunakan Template Office

Ad