Ad

EnglishFrenchSpanish

Free editor online | DOC > | XLS > | PPT >


OffiDocs favicon

Vinkkej\u00e4 siit\u00e4, miten s\u00e4\u00e4st\u00e4\u00e

Free download Vinkkej\u00e4 siit\u00e4, miten s\u00e4\u00e4st\u00e4\u00e4 energiaa free photo or picture to be edited with GIMP online image editor

Ad


TAGS

Download or edit the free picture Vinkkej\u00e4 siit\u00e4, miten s\u00e4\u00e4st\u00e4\u00e4 energiaa for GIMP online editor. It is an image that is valid for other graphic or photo editors in OffiDocs such as Inkscape online and OpenOffice Draw online or LibreOffice online by OffiDocs.

Voit säästää rahaa ja vähentää kulutusta ja vähentää pilaantumista säästämällä energiaa viisaasti. Green Energy Koyal Group Inc ehdottaa kuluttajien seuraa näitä vinkkejä vähentää kotitalouden energiankulutusta.

Elatus jäljittää-lta sinun termostaatti

Vaihda termostaatti jossain määrin tai niin voi todella tehdä suuren eron energialaskussasi. Oppia Säädä termostaatti sään ja vuorokaudenajan. Huolehdittava siitä, että lämmitysjärjestelmä toimii myös oikein.

Olla tietoinen lämmönlähde

Käyttää kestävä sähkö Lämmitys jalkalista lämmittimet, lattia uunit, lämmittimet, seinän lämmittimet ja Keski sähkölämmitys, Green Energy Koyal Group Inc mukaan, on parasta käyttää lämpöpumppu, joka on oikein mitoitettu ja asennettuna.

Opi kun lämmittää kotisi

Pidä lämpöä missä se on, joka on ulkopuolella kesällä ja sisällä talvella. Jos windows ei ole kahden paned tai myrsky windows, voit käyttää muovi kattaa windows vähentää luonnoksia talvella. Lisäksi varmista reikiä, puutteita ja weather-stripping ovat yhä ennallaan, joten kotisi on kunnolla eristetty.

Minimoida kuuman veden käyttö

Varmista, että teidän vedenlämmitin sijaitsee 120 astetta, mitään lämpimämpää on hyödytön ja energian tuhlausta. Kuluttajat voivat jopa pestä vaatteet kylmä tai lämmin eikä kuuma kun mahdollista ja ajaa astianpesukone ja pesukone vain täysiä koneellisia.

Irrota jääkaapit ja pakastimet, jos ei tarvita

Tiedämme kaikki, että jääkaappien ja pakastimien käyttää paljon energiaa, joten jos sinulla on toinen jonnekin kotona, olet vain yhä kustannuksia sähkölaskua. Opettele minimoida määrä elintarvikkeiden varastointi niin, että voit irrottaa kun laite.

Hallita kevyen käytön

Vaihtaa hehkulamppu lamput LED tai kompakti fluoresoiva sipulit säästää energiaa valaistus. Koska nämä valot eivät tuota niin paljon lämpöä hehkulamput, voit myös tallentaa enemmän kesäisin. Jos niitä ei käytetä, kannattaa ottaa valaisimet talon.

Välttää phantom kuormat

Phantom kuormitus, tunnetaan myös nimellä valmiusvirran tai vampyyri valtaa, joka on sähköä kuluttamaan elektroninen laite, kun se on sammutettu tai valmiustilassa. Se on voima, joka ylläpitää TV-asetukset ja pitää kellon käynnissä DVD-soitin ja mikroaaltouuni mutta tämä voima on hintansa. Niin ahkera ja irrota laitteet ja kojeet, jotka eivät tällä hetkellä ole käytössä.

Free picture Vinkkej\u00e4 siit\u00e4, miten s\u00e4\u00e4st\u00e4\u00e4 energiaa integrated with the OffiDocs web apps


Free Images

Use Office Templates

Ad