Ad

EnglishFrenchSpanish

Free editor online | DOC > | XLS > | PPT >


OffiDocs favicon

Vovo Media in Chrome with OffiDocs

Vovo Media  screen for extension Chrome web store in OffiDocs Chromium

Ad


DESCRIPTION


Seo ve dijital pazarlama sektöründe güncel blog paylaşımı yapan Vovo Media platformunun, son içeriklerini kullanıcıları ile paylaşabilmek için yayınladığı Chrome tarayıcı uzantısıdır.

Ayrıca, hizmetlerine ilişkin kampanya ve yenilik duyuruları da yine bu eklenti üzerinden yapılacaktır.

Vovo Media Vizyon ve Misyon Vovo Media, gelişen ve değişen teknolojiyle birlikte medya ve yazılım sektöründe 2019’dan beri müşterilerinin ortaya çıkan ihtiyaçlarını karşılayan bir ekiptir.

Müşteriye kaliteli, doğru ve zamanında hizmet ve ürün vermeyi amaç edinen Vovo Media, her biri kendi alanında uzman ekibiyle birlikte, yazılım sektöründe birbirinden farklı birçok alanda hizmet vermektedir.

Yaptığı projelerle en iyi performansı yakalamayı amaçlayan Vovo Media, çeşitli iletişim araçlarıyla internet kullanıcılarının sorularını cevaplamak için kolay erişime sahiptir.

Vovo Media Hizmetleri Web tasarımı, SEO çalışması, e-ticaret, mobil uygulama, sosyal medya yönetimi, AdWords çalışması, reklam yönetimi, dijital müzik dağıtımı ve sanatçı danışmanlığı alanlarında hizmet veren Vovo Media, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarına sahiptir.

Vovo Media, müşterilerine dijital dünyanın kapılarını aralayarak medya ve yazılım sektörünü dijital teknolojiyle birleştirerek hizmet vermektedir.

Vovo Media’nın Türkiye’nin önde gelen firmalarından referansları mevcuttur.

Müşterilerine kullanımı kolay, arama motorlarında öne çıkan, sektöre özel altyapıya sahip hizmetler veren Vovo Media’da internet kullanıcılarının web sitesinde daha kolay gezinmesi, profesyonel kodlama dili yeteneğiyle arama motorlarında öne çıkan sayfaların oluşturulması, her sektöre özel ve birbirinden farklı temaların oluşturulması sağlanır.

Vovo Media takip ettiği son dönemin teknolojileriyle birlikte müşterilerinin projelerini kaliteli, verimli ve müşteri memnuniyetine uygun olarak yapmayı amaç eder ve bunun için çalışır.

Additional Information:


- Offered by takipcimatik.net
- Average rating : 0 stars (hated it)
- Developer This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vovo Media web extension integrated with the OffiDocs Chromium online


Run Chrome Extensions

Ad