Ad

אנגליתצרפתיתספרדי

עורך חינם באינטרנט | DOC > | XLS > | PPT >


סמל OffiDocs

UAB Descarrega el CV in Chrome עם OffiDocs

מסך UAB Descarrega el CV להרחבה חנות האינטרנט של Chrome ב-OffiDocs Chromium

Ad


תיאור


צור גרסה אחרת של מתקנים מהקמפוס וירטואלי ב-Google Drive ב-Google Drive. לחץ! NO BAIXIS LA APLICACIÓ SENSE LLEGIR LES NOTES (més a vall) --- Google Drive --- El Google Drive és una còpia gairebé idèntica de Dropbox.

Si l'instal·les a l'ordinador, es descarregaran de forma automàtica els fitxers a l'ordinador, de forma ordenada, i no ho hauràs de fer tu.

אם כן, היי יש לך אפליקציה לאנדרואיד, FolderSync, אוטומטיקה אוטומטיקה של Google Drive עם שטיח נייד! Pots utilitzar-la juntament amb aquesta aplicació per a tenir els fitxers semper a punt al mòbil (tindràs la llista de problemens quan la necessitis fins i tot si ets un desastre) --- הערות --- 0) No descarrega els fitxers de forma automàtica (encara) יש demanar-li tu manualment! 1) אין פונקציות (התקדמות) AMB Les Aules Moodle, שמות Amb els Cursos que utilitzen L'Interfaç del Campus Virtual 2) Si per algún motiu tiens algun problema, prova d'obrir el Google Drive [כונן.

גוגל.

com], esborrar la carpeta del Campus Virtual, i, sobre tot, esborrar-la també de la paperera de reciclatge del Google Drive! 3) אפליקציית האפליקציה פועלת באמצעות מחשבים, אך ללא שימוש בתפקוד, ו-MoLT חשוב לחדש את הקמפוס הוירטואלי למחזוריות! 4) Si tens algun problema, no dubtis en enviar-me un correu a jaumededios@gmail.

com

מידע נוסף:


- מוצע על ידי TheGame
- דירוג ממוצע: 5 כוכבים (אהבתי את זה)

UAB Descarrega el CV web extension משולב עם ה-OffiDocs Chromium באינטרנט


הפעלה Chrome Extensions

Ad