Ad

영어프랑스어스페인어

무료 편집기 온라인 | DOC > | XLS > | PPT >


OffiDocs 파비콘

UAB Descarrega 엘 CV Chrome OffiDocs와 함께

OffiDocs Chromium의 Chrome 웹 스토어 확장을 위한 UAB Descarrega el CV 화면

Ad


기술


Campus Virtual에서 Google 드라이브로 버전을 확인하세요. Click! NO BAIXIS LA APLICACIÓ SENSE LLEGIR LES NOTES(més a vall) --- Google Drive --- El Google Drive és una còpia gairebé idèntica de Dropbox.

Si l'install·les a l'ordinador, es descarregaran de forma automàtica els fitxers a l'ordinador, de forma ordenada, i no ho hauràs de fer tu.

안녕하세요, Android, FolderSync에 대한 응용 프로그램이 Google 드라이브에 자동으로 설치되어 모바일 카펫에 깔려 있습니다! Pots utilitzar-la juntament amb aquesta aplicació per a tenir els fitxers semper a punt al mòbil (tindràs la llista de 문제 quan la necessitis fins i tot si ets un desastre) --- 참고 --- 0) No descarrega els fitxers de forma automàtica (encara)에는 demanar-li tu 매뉴얼이 있습니다! 1) No funciona (encara) amb les aules Moodle, només amb els cursos que utilitzen l'interfaç delcampus virtual 2) Si per algún motiu tens algun 문제, prova d'obrir el Google Drive [drive.

구글.

com], esborrar la Carpeta del Campus Virtual, i, sobre tot, esborrar-la també de la paperera de recilatge del Google Drive! 3) La app funciona tant bé com puc, però no puc assegurar que funcioni sempre, és MOLT 중요한 검토는 Campus Virtual de forma periòdica입니다! 4) 문제가 있는 경우에는 jaumededios@gmail로 문의해 주세요.

COM

추가 정보 :


- TheGame 제공
- 평균 평점: 별 5개(좋아요)

UAB Descarrega el CV 웹 extension OffiDocs와 통합 Chromium 온라인


달리기 Chrome Extensions

Ad