Ad

Angielskifrancuskihiszpański

Darmowy edytor online | DOC > | XLS > | PPT >


Ulubiona usługa OffiDocs

UAB Descarrega el CV w Chrome z OffiDocs

UAB Descarrega el CV screen dla rozszerzenia sklepu internetowego Chrome w OffiDocs Chromium

Ad


OPIS


Utwórz wersję dla Fitxers Campus Virtual al Google Drive i un sol Kliknij! NO BAIXIS LA APLICACIÓ SENSE LLEGIR LES NOTES (més a vall) --- Dysk Google --- Google Drive to kopia identyfikatora Dropbox.

Si l'instal·les a l'ordinador, es descarregaran de forma automatica els fitxers a l'ordinador, de forma ordenada, i no ho hauràs de fer tu.

To aplikacja dla Androida, FolderSync, która umożliwia automatyzację dysku Google na dywanie mobilnym! Pots utilitzar-la juntament amb aquesta aplicació per a tenir els fitxers semper a punt al mòbil (tindràs la llista de problemes quan la necessitis fins i tot si ets un desastre) --- Notatki --- 0) Nie descarrega els fitxers de forma automàtica (encara) ma demanar-li tu manualment! 1) Brak funkcji (encara) amb les aules Moodle, només amb els cursos que utilitzen l'interfaç del Campus Virtual 2) Si per algún motiu tens algun problema, prova d'obrir el Google Drive [drive.

Google.

com], esborrar la dywan Campus Virtual, i, sobre tot, esborrar-la també de la Paperera de Recilatge del Google Drive! 3) Ta aplikacja działa na komputerze, nie ma puc assegurar que funcioni sempre, jest MOLT WAŻNY przegląd el Campus Virtual de forma periòdica! 4) Si tens algun problema, no dubtis enviar-me un correu a jaumededios@gmail.

opcji binarnych

Dodatkowe informacje:


- Oferowane przez TheGame
- Średnia ocena: 5 gwiazdek (bardzo mi się podobało)

UAB Descarrega el CV web extension zintegrowany z OffiDocs Chromium Online


run Chrome Extensions

Ad