Следи Пратки (Sledi Pratki) in Chrome with Off

Следи Пратки (Sledi Pratki) in Chrome with OffiDocs

Следи Пратки (Sledi Pratki) Chrome web store extension


DESCRIÇÃO:

Run the Chrome online web store extension Следи Пратки (Sledi Pratki) using OffiDocs Chromium online.

Agora vamos para a loja da Macedônia.

Acesse nosso novo site para suas compras.

Faça e prometa no site sua experiência de sincronização em seu site de computador (para колку се користи истиот акаунт no Google Chrome).

1.

Два начина за додавање на пратки: - со внесување на бројот на пратката преку прозорецот на екстензијата - со селектирање на бројот на пратката на било која веб-страница во веб-прелистувачот и избирање "Додај нова пратка" од менито 2.

Два начина на освежување на податоците на пратките: - со кликање на соодветното копче за освежување преку прозорецот на екстензијата - автоматско освежување во позадина на даден интервал (можно е да се подеси по желба во табот "Подесување") 3.

Три погледи се достапни во апликацијата: - првиот поглед е "Активни", овде се прикажани активните пратки чии податоци се освежуваат - вториот поглед е "Архивирани", овде се прикажани архивираните пратки чии податоци немаат потреба од освежување - третиот поглед е "Подесување", овде се подесува однесувањето на апликацијата

Informação adicional:


- Oferecido por mtrajk.github.io/SlediPratki
- Avaliação média: 4.5 estrelas (adorei)
- Desenvolvedor Este endereço de e-mail está protegido contra spambots. Você deve habilitar o JavaScript para visualizá-lo.

Следи Пратки (Sledi Pratki) web extension integrated with the OffiDocs Chromium online

ÚLTIMOS MODELOS DE PALAVRAS E EXCEL