Ad

InglêsFrancêsEspanhol

Editor online grátis | DOC > | XLS > | PPT >


Favicon OffiDocs

Notas do Imdb para Filmweb em Chrome com OffiDocs

Tela do Imdb Notes for Filmweb para extensão Chrome web store no OffiDocs Chromium

Ad


DESCRIÇÃO


Imdb Notes to rozszerzenie przeznaczone dla wszelkiej maści kinomaniaków, którzy wygodny sposób chcą mieć podgląd do ocen IMDb z poziomu portalu Filmweb.

pl.

Aplikacja wyświetla oceny z IMDb, Rotten Tomatoes oraz Metacritic, e także udostępnia linki prowadzące do IMDb oraz strony internetowej aktualnie podglądanego filmu.

Wersja 1.0 oferuje*: - wyświetlanie ocen z IMDb, Rotten Tomatoes, Metacritic, - linki prowadzące bezpośrednio do IMDb oraz strony internetowej podglądanego filmu, - widok plakatu pobieranego ze strony filmu na IMDb *o ile materiały dostępne są w bazi Atualização do IMDb: Wersja 1.01 : - poprawki do wyświetlania zdjęć pobieranych z IMDb Wersja 1.02: - optymalizacja skryptów zaciągających oceny z IMDb, po przejściu Filmwebu na versão SSL Wersja 2.00: - drobne poprawki stylistyczne, - optymalizac ja stabilności połączenia aktywnej karty z omdb API, - dodanie funkcjonalności wyświetlania ocen IMDb bezpośrednio na stronie Filmweb Wersja 2.03: - atualize o aplikacji dla nowej wersji Filmweb.

pl Wersja 2.05 (03.04.2022): - aktualizacja aplikacji dla nowej wersji Filmweb.

pl

Informação adicional:


- Oferecido por cccn
- Avaliação média: 3.67 estrelas (gostei)
- Desenvolvedor Este endereço de e-mail está protegido contra spambots. Você deve habilitar o JavaScript para visualizá-lo.

Notas do Imdb para Filmweb web extension integrado com o OffiDocs Chromium online


Execute Chrome Extensions

Ad