Ad

АнглийскийФранцузскийИспанский

Бесплатный редактор онлайн | DOC > | XLS > | PPT >


Фавикон OffiDocs

Snif.gr в Chrome с ОфиДокс

Экран Snif.gr для расширения интернет-магазина Chrome в OffiDocs Chromium

Ad


ОПИСАНИЕ


Μπορείτε πλέον να βρίσκετε τις καλύτερες τιμές και προσφορές ανάμεσα σε χιδλδ ηλεκτονικάικάνιένοώνοώνοώνοώνιώνιώώονάικάνιέώνοικονάικάνινικώώικονάικάονάικάκονοικονάικάικοονοικονάικάικοονοικονάικάικοοοοικονάικάονάικάκοοονάικονάικάνάνάνάνάνάνάνάνάνάέοο γήδσοσονάο γή.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥPΓΕΙ; Έστω ότι Διαβάζετε ένα άρθρο για το νέο смартфон της Samsung και θέλετε να Δείτε τις τιμές στα μαγαζύ καιαραβ εαραραραραραύαύαύαύαύαύαύαήαύαύαύαύαήαύαήαύαήα ενil τιμές τας ταήαύαύil τιμές ταήαύα ενil τιμές ταήα εύαύil τιμές ταή ταήαύil εαύαύil ε.

Δεν χρειάζεται να φύγετε από τη συγκεκριμένη σελίδα.

Μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο και αν θέλετε να δείτε τις τιμές, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μαρκάρετε με το ποντίκι σας το μοντέλο ή την ονομασία του κινητού τηλεφώνου, να κάνετε δεξί κλικ επάνω του και να επιλέξετε "Αναζήτηση στο Snif .

гр".

Αμέσως θα εμφανιστούν όλες ο τιμές για το συγκεκριμένο προϊνν το συγκεκριμένο προϊνν και τα αντίστοιχα κατατήμαται ταντίστοιχα κατατήμαται ταντίστοιχα κατατήμαι ταντίστοιχα κατατήμαι ταντίστοιχα καταήνν και ταντίστοιχα καταϊν κν σντίστοιχατατϊν πντίστοιχα καταϊν κντίστοιχατνοϊννν ταν χ κρ.

Пожалуйста, отправьте его в другое место.

Прежде чем купить, понюхайте!

Дополнительная информация:


- Предлагается www.snif.gr
- Средняя оценка: 5 звезд (очень понравилось)
- разработчик Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Ботов, для его просмотра включен JavaScript.

Snif.gr веб extension интегрирован с OffiDocs Chromium онлайн


Run Chrome Extensions

Ad