Ad

англійськафранцузькаіспанська

Безкоштовний онлайн-редактор | DOC > | XLS > | PPT >


Значок OffiDocs

UAB Descarrega el CV в Chrome за допомогою OffiDocs

UAB Descarrega el CV екран для розширення веб-магазину Chrome у OffiDocs Chromium

Ad


ОПИС


Створіть версію програмного забезпечення Campus Virtual на Google Drive, а також натисніть! NO BAIXIS LA APLICACIÓ SENSE LLEGIR LES NOTES (més a vall) --- Google Drive --- Google Drive és una copia gairebé idèntica de Dropbox.

Si l'instal·les a l'ordinador, es descarregaran de forma automatica els fitxers a l'ordinador, de forma ordenada, i no ho hauràs de fer tu.

Крім того, привіт, у вас є програма для Android, FolderSync, яка автоматично синхронізується з диском Google разом із мобільним телефоном! Pots utilitzar-la juntament amb aquesta aplicació per a tenir els fitxers semper a punt al mòbil (tindràs la llista de problemes quan la necessitis fins i tot si ets un desastre) --- Примітки --- 0) No descarrega els fitxers de forma automàtica (encara) has de demanar-li tu manualment! 1) Немає функції (додавання) до додатків Moodle, назви курсів, які використовуються у віртуальному інтерфейсі кампусу. 2) Якщо ви використовуєте десятки проблем із програмою, перевірте Диск Google [диск.

Google.

com], esborrar la carpeta del Campus Virtual, i, sobre tot, esborrar-la també de la paperera de reciclatge del Google Drive! 3) La app funciona tant be com puc, però no puc assegurar que funcioni sempre, és MOLT IMPORTANT revisar el Campus Virtual de forma periodica! 4) Si tens algun problem, no dubtis enviar-me un correu a jaumededios@gmail.

кому

Додаткова інформація:


- Пропонує TheGame
- Середня оцінка: 5 зірок (сподобалось)

UAB Descarrega el CV web extension інтегровано з OffiDocs Chromium онлайн


прогін Chrome Extensions

Ad