Ad

AnglaisFrançaisEspagnol

Éditeur gratuit en ligne | DOC > | XLS > | PPT >


Icône de favori OffiDocs

Un conseiller financier Abney Associates Ameriprise : Asset al

Téléchargez gratuitement An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Photo ou image gratuite d'allocation d'actifs à éditer avec l'éditeur d'images en ligne GIMP

Ad


MOTS CLÉS

Téléchargez ou modifiez l'image gratuite An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Asset Allocatie for GIMP éditeur en ligne. C'est une image qui est valable pour d'autres éditeurs graphiques ou photo dans OffiDocs tels que Inkscape en ligne et OpenOffice Draw en ligne ou LibreOffice en ligne par OffiDocs.

L'allocation d'actifs est een gemeenschappelijke strategie die u gebruiken kunt voor de bouw van een beleggingsportefeuille. L'allocation des actifs est niet over het plukken van de individuele effecten. In plaats daarvan, je richten op brede categorieën van beleggingen, mengen ze samen in de juiste verhouding aan uw financiële doelstellingen, de hoeveelheid tijd die je hebt om te investeren, en uw tolerantie voor risico.


ALLOCATION D'ACTIFS DE GRONDBEGINSELEN VAN


Het idee acher allocation d'actifs is dat omdat niet alle investeringen gelijk zijn, u kunt evenwicht risico tussen en terug in uw portefeuille door het verspreiden van uw investering dollars onder verschillende soorten activa, zoals aandelen, obligaties en contant geld alternatieven. Het niet garanderen van een winst of waarborgen tegen verlies, natuurlijk, maar het kan helpen u bij het beheren van het level en type van de risico's die u onder ogen ziet.


Verschillende soorten activa dragen van verschillende niveaux van risico en potentieel voor terugkeer, en meestal niet reageren op de marktkrachten op dezelfde manier op hetzelfde moment. Bijvoorbeeld, wanneer het rendement van een activum type afneemt, kan de terugkeer van een andere worden groeien (al zijn er geen garanties). Aussi u diversifiëren porte het bezitten van een verscheidenheid van activa, een daling van één enkel bedrijf zal niet noodzakelijkerwijs een ramp betekenen voor uw gehele portefeuille.


Rencontré behulp van asset allocatie, u identificeren van de beleggingscategorieën die geschikt voor u zijn en bepaalt het pourcentage van uw investering dollars dat voor elke klasse (bijvoorbeeld 70 percenten aan voorraden, 20 procent tot tot toaties coneventant, 10 procent mocent tot toaties coneventant)


DE DRIE BELANGRIJKSTE CATEGORIEEN VAN ACTIVA


Voici un aperçu des trois catégories les plus pertinentes pour vous activer dans l'ensemble des catégories qui souhaitent vous permettre d'allouer des actifs.

Image libre Un conseiller financier Ameriprise d'Abney Associates : allocation d'actifs intégrée aux applications Web OffiDocs


Images libres

Utiliser des modèles Office

Ad