Ad

EnglishFrenchSpanish

Free editor online | DOC > | XLS > | PPT >


OffiDocs favicon

Olipiterdito Olipropitode

Free download Olipiterdito Olipropitode free photo or picture to be edited with GIMP online image editor

Ad


TAGS

Download or edit the free picture Olipiterdito Olipropitode for GIMP online editor. It is an image that is valid for other graphic or photo editors in OffiDocs such as Inkscape online and OpenOffice Draw online or LibreOffice online by OffiDocs.

hjælpe tvillinger

Jeg er olipitédito, og jeg er oliprópito, vi har 20 år og vi er tvillinger. Jeg er kommet på denne måde for at bede om hjælp og for at støtte vores drøm om kun at studere vores betingelser er ikke gunstige, fordi jeg er forældreløse til far og mor. Min drøm er at være computer ingeniør eller psykolog, og min brors drøm er at være prisværdigt. Men det kan vi ikke nå på grund af behovet på grund af de økonomiske vilkår, at der ikke er arbejde i mit land er større, og vi alle har brug for og min kærlighed jeg kender, men jeg håber, at dette sker. Jeg regner med at du er på skærmen.
Jeg ville ønske, at vi kunne deltage i en ny familie, der skulle vedtages. Intet forhindrer mig i at komme ind i en ny familie og være fosterbarn. En dag så jeg en rapport om folk, der vedtog ældre for dem, der ikke havde bedsteforældre i familien, fordi de ikke adopterede os. Hjælp os oprigtigt og ærligt. Vær ikke bange for at møde os, vi drømte om at give en tvilling mulighed. Dette liv vil ikke give dig en chance for at have i dag. Muligheden er nu, jeg føler qui, hvis det ikke hjalp mig, vil jeg fare vild eller dø med frustration.
Donér hvad du har, eller hvad du ikke behøver at være 10 USD 20,50 USD eller mere, da dette kan hjælpe os på nogen måde, eller vi kan være et nyt familiemedlem, der hjælper os til at overvinde denne hindring i vores liv Vær ikke bange for at donere dig til pizza, hamburgere 10, - bliver nødt til at betale dollar til at fodre hurtigt eller betale en øl, der kan hjælpe os

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=UJLMH7HCPT4C4

Link Bitcoin: 36WqkUbA23mC8U3Bxh4mhJXbUqF8NV3brm
Litecoin: Lhr6pNP8agZyKViKMfvsow7ZbHN7Lgatb4
zcash: t1RR9yFTjNyaeJB4FatXorrNXrSjdxsJ2CW

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. <<< Vedtagelse

# Donér # Donér #adoption
#Spende #spenden #adoption #London #londre #help #dubai #dublin #toronto #madrid #barcelona #malaga #monaco #paris #moscow coisa da vida, vida, Familia, feliz, caren, caretes, regering, gentil, gostaria, gosto # presnça #comia # Ameca #por favorisere # adoção # doação

Free picture Olipiterdito Olipropitode integrated with the OffiDocs web apps


Free Images

Use Office Templates

Ad