Ad

āļ āļēāļĐāļēāļ­āļąāļ‡āļāļĪāļĐāļ āļēāļĐāļēāļāļĢāļąāđˆāļ‡āđ€āļĻāļŠāļŠāđ€āļ›āļ™

āļšāļĢāļĢāļ“āļēāļ˜āļīāļāļēāļĢāļ­āļ­āļ™āđ„āļĨāļ™āđŒāļŸāļĢāļĩ | DOC > | XLS > | PPT >


āđ„āļ­āļ„āļ­āļ™ FafiDocs

āļ•āļąāļ§āđāļāđ‰āđ„āļ‚ maxiGramar de català in Chrome āļ”āđ‰āļ§āļĒ OffiDocs

āļŦāļ™āđ‰āļēāļˆāļ­āļ•āļąāļ§āđāļāđ‰āđ„āļ‚ maxiGramar āļ‚āļ­āļ‡ català āļŠāļģāļŦāļĢāļąāļšāļŠāđˆāļ§āļ™āļ‚āļĒāļēāļĒ Chrome āđ€āļ§āđ‡āļšāļŠāđ‚āļ•āļĢāđŒāđƒāļ™ OffiDocs Chromium

Ad


DESCRIPTION


maxiGramar ÃĐs el resultat de l'associaciÃģ d'un group de lingÞistes i informàtics, units amb l'objectiu de desenvolupar el millor Corrector grammatical de català.

Fruit de l'experiÃĻncia de mÃĐs de 25 anys en el desenvolupament de Correctors, sorgeix aquesta nova versiÃģ de maxiGramar.

La suma de suggeriments i l'estudi de les necessitats de varietyos col·lectius (āļœāļđāđ‰āļšāļĢāļĢāļĒāļēāļĒ, āļœāļđāđ‰āļšāļĢāļĢāļĒāļēāļĒ, āļœāļđāđ‰āļšāļĢāļĢāļĒāļēāļĒ, āļ™āļąāļāđ€āļ‚āļĩāļĒāļ™āļšāļĨāđ‡āļ­āļ.

.

.

) en va generar la necessitat de reestructurar la forma de corregir un idioma tan ric com ÃĐs el català.

Una correcciÃģ exhaustiva i unes āļ—āļēāļ‡āđ€āļĨāļ·āļ­āļāļ—āļĩāđˆāđ€āļ›āđ‡āļ™āļĢāļđāļ›āļ˜āļĢāļĢāļĄ fan de maxiGramar la soluciÃģ a la correcciÃģ en català.

*La soluciÃģ āļ•āđˆāļ­ als estudiants.

La memÃēria visual ÃĐs clau per escriure Correction.

Paraules āļ„āļ§āļēāļĄāļŦāļĄāļēāļĒ titllar, signes de puntuaciÃģ mal emprats, verbs conjugats de forma errÃēnia.

Aquests āļ‚āđ‰āļ­āļœāļīāļ”āļžāļĨāļēāļ” sÃģn cada vegada mÃĐs comuns en les redaccions que escriuen els estudiants de col·legis i universitats.

* Una eina āļˆāļģāđ€āļ›āđ‡āļ™āļŠāļģāļŦāļĢāļąāļš traductors

Quan el nostre temps ÃĐs valuÃģs

La productivitat i l'eficàcia en el treball, tan sols s'aconsegueixen quan es disposa de les millors eines.

Deixa que MaxiGramar t'ajudi en el teu treball.

*Quan l'error no ÃĐs una opciÃģ.

āđāļĨāļ°āļ­āļģāļ™āļ§āļĒāļ„āļ§āļēāļĄāļŠāļ°āļ”āļ§āļāđƒāļ™āļāļēāļĢāđ€āļ‚āļĩāļĒāļ™ cada dia millor

NomÃĐs cal fer un volt per la xarxa per adonar-se que l'error ÃĐs humà.

Si ets escriptor, bloguer o simplement t'importa com escrius.

Un Corrector ÃĐs una eina āđ€āļŦāļĨāļ·āļ­āđ€āļŠāļ·āđˆāļ­

*MÃĐs contingut El diccionari base, segona ediciÃģ (DIEC2) de l'Institut d'Estudis Catalans, disposa de mÃĐs de 140.000 mots, incloent-hi toponímia, augmentatius, diminutius, superlatius, adjectivaciÃģ, etc.

El diccionari de verbs està format per mÃĐs de 8.700 infinitius, desenvolupats amb les formes simples i pronominals Incorpora diccionaris temàtics de diferents àrees que permeten seleccionar els que millor s'adapten a les teves necessitats.

AdministraciÃģ, dret, āļĒāļē, indÚstria, esport, toponímia āļŊāļĨāļŊ

*DiferÃĻncia Accentual És l'Únic Corrector que incorpora un analitzador que marca sobre el text les paraules que es diferencien en un āļŠāļģāđ€āļ™āļĩāļĒāļ‡.

āļĒāļāđ€āļĨāļīāļāļĢāļ°āļšāļš que permet una Última revisiÃģ, evitant alguns āļ‚āđ‰āļ­āļœāļīāļ”āļžāļĨāļēāļ” que pot canviar totalment el sendit de la frase.

La majoria de les cocidÃĻncies es produeixen entre: Substantiu i verb vÃĻrtebra – vertebra Adjectiu i verb autÃĻntica – autentica Substantiu i Substantiu aldeà – aldea En instal·lar l'extensiÃģ maxiGramar, accepta els Termes i condicions així com i la Política de privacitat (www. .

āđāļĄāļāļ‹āļīāđāļāļĢāļĄāļĄāļēāļĢāđŒ.

com/info/avis_legal))

āļ‚āđ‰āļ­āļĄāļđāļĨāđ€āļžāļīāđˆāļĄāđ€āļ•āļīāļĄ:


- āļ™āļģāđ€āļŠāļ™āļ­āđ‚āļ”āļĒ Maxi Gramar
- āđ€āļĢāļ•āļ•āļīāđ‰āļ‡āđ€āļ‰āļĨāļĩāđˆāļĒ : 5 āļ”āļēāļ§ (āļŠāļ­āļšāļĄāļēāļ)
- āļ™āļąāļāļžāļąāļ’āļ™āļē āļ­āļĩāđ€āļĄāļĨāļ™āļĩāđ‰āļˆāļ°āļ–āļđāļāļ›āđ‰āļ­āļ‡āļāļąāļ™āļˆāļēāļāļŠāđāļ›āļĄāļšāļ­āļ— āđāļ•āđˆāļ„āļļāļ“āļ•āđ‰āļ­āļ‡āđ€āļ›āļīāļ”āļāļēāļĢāđƒāļŠāđ‰āļ‡āļēāļ™āļˆāļēāļ§āļēāļŠāļ„āļĢāļī

āđ‚āļ›āļĢāđāļāļĢāļĄāđāļāđ‰āđ„āļ‚ maxiGramar āļˆāļēāļāđ€āļ§āđ‡āļš català extension āļĢāļ§āļĄāđ€āļ‚āđ‰āļēāļāļąāļš OffiDocs Chromium āļ­āļ­āļ™āđ„āļĨāļ™āđŒ


āļ§āļīāđˆāļ‡ Chrome Extensions

Ad