Ad

انگلیسیفرانسویاسپانیایی

ویرایشگر آنلاین رایگان | DOC > | XLS > | PPT >


فاویکون OffiDocs

مشاور مالی Abney Associates Ameriprise: Asset al

دانلود رایگان An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Asset allocatie عکس یا تصویر رایگان برای ویرایش با ویرایشگر تصویر آنلاین GIMP

Ad


برچسب ها

دانلود یا ویرایش تصویر رایگان An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Asset allocatie برای ویرایشگر آنلاین GIMP. این تصویری است که برای سایر ویرایشگرهای گرافیکی یا عکس در OffiDocs مانند Inkscape online و OpenOffice Draw آنلاین یا LibreOffice آنلاین توسط OffiDocs معتبر است.

تخصیص دارایی een gemeenschappelijke strategie die u gebruiken kunt voor de bouw van een beleggingsportefeuille است. تخصیص دارایی ها بیش از تأثیرات فردی است. در plaats daarvan، je richten op brede categorieën van beleggingen، mengen ze samen in de juiste verhouding aan uw financiële doelstellingen، de hoeveelheid tijd die je hebt om te investeren، en uw tolerantie voor risico.


تخصیص دارایی وانت DE GRONDBEGINSELEN


Het Idee achter تخصیص دارایی is dat omdat niet alle investeringen gelijk zijn, u kunt evenwicht risico tussen en terug in uw portefeuille door het verspreiden van uw investering dollars onder verschillende soorten activa, zoals aandelen, obligaties en contant geld alternateven. Het niet garanderen van een winst of waarborgen tegen verlies, natuurlijk, maar het kan helpen u bij het beheren van het niveau en type van de risico's die u onder ogen ziet.


Verschillende soorten activa dragen van verschillende niveaus van risico en potentieel voor terugkeer, en meestal niet reageren op de marktkrachten op dezelfde manier op hetzelfde moment. Bijvoorbeeld، wanneer het rendement van een activum type afneemt، kan de terugkeer van een andere worden groeien (al zijn er geen garanties). Als u diversifiëren door het bezitten van een verscheidenheid van activa، een daling van één enkel bedrijf zal niet noodzakelijkerwijs een ramp betekenen voor uw gehele portefeuille.


Met behulp van asset allocatie, u identificeren van de beleggingscategorieën die geschikt voor u zijn en bepaalt het % van uw investering dollars dat voor elke klasse (bijvoorbeeld 70% aan voorraden, 20 procent tovent tot noteend provertentties)


DE DRIE BELANGRIJKSTE CATEGORIEEN VAN ACTIVA


Hier is een blik op de drie belangrijkste categorieën van activa die u over het algemeen moeten overwegen zult wanneer u asset allocati

تصویر رایگان An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Asset allocatie یکپارچه شده با برنامه های وب OffiDocs


تصاویر رایگان

از قالب های آفیس استفاده کنید

Ad