Ad

EnglishFrenchSpanish

Free editor online | DOC > | XLS > | PPT >


OffiDocs favicon

An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Asset al

Free download An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Asset allocatie free photo or picture to be edited with GIMP online image editor

Ad


TAGS

Download or edit the free picture An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Asset allocatie for GIMP online editor. It is an image that is valid for other graphic or photo editors in OffiDocs such as Inkscape online and OpenOffice Draw online or LibreOffice online by OffiDocs.

Asset allocatie is een gemeenschappelijke strategie die u gebruiken kunt voor de bouw van een beleggingsportefeuille. Asset allocatie is niet over het plukken van de individuele effecten. In plaats daarvan, je richten op brede categorieën van beleggingen, mengen ze samen in de juiste verhouding aan uw financiële doelstellingen, de hoeveelheid tijd die je hebt om te investeren, en uw tolerantie voor risico.


DE GRONDBEGINSELEN VAN ASSET ALLOCATION


Het idee achter asset allocatie is dat omdat niet alle investeringen gelijk zijn, u kunt evenwicht risico tussen en terug in uw portefeuille door het verspreiden van uw investering dollars onder verschillende soorten activa, zoals aandelen, obligaties en contant geld alternatieven. Het niet garanderen van een winst of waarborgen tegen verlies, natuurlijk, maar het kan helpen u bij het beheren van het niveau en type van de risico's die u onder ogen ziet.


Verschillende soorten activa dragen van verschillende niveaus van risico en potentieel voor terugkeer, en meestal niet reageren op de marktkrachten op dezelfde manier op hetzelfde moment. Bijvoorbeeld, wanneer het rendement van een activum type afneemt, kan de terugkeer van een andere worden groeien (al zijn er geen garanties). Als u diversifiëren door het bezitten van een verscheidenheid van activa, een daling van één enkel bedrijf zal niet noodzakelijkerwijs een ramp betekenen voor uw gehele portefeuille.


Met behulp van asset allocatie, u identificeren van de beleggingscategorieën die geschikt voor u zijn en bepaalt het percentage van uw investering dollars dat voor elke klasse (bijvoorbeeld 70 percenten aan voorraden, 20 procent tot obligaties, 10 procent tot contante alternatieven) moet worden toegekend.


DE DRIE BELANGRIJKSTE CATEGORIEEN VAN ACTIVA


Hier is een blik op de drie belangrijkste categorieën van activa die u over het algemeen moeten overwegen zult wanneer u asset allocati

Free picture An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Asset allocatie integrated with the OffiDocs web apps


Free Images

Use Office Templates

Ad