Ad

EngelsFransSpaans

Gratis editor online | DOC > | XLS > | PPT >


OffiDocs-favicon

Olipiterdito Olipropitode

Gratis download Olipiterdito Olipropitode gratis foto of afbeelding om te bewerken met GIMP online afbeeldingseditor

Ad


TAGS

Download of bewerk de gratis afbeelding Olipiterdito Olipropitode voor GIMP online editor. Het is een afbeelding die geldig is voor andere grafische of foto-editors in OffiDocs zoals Inkscape online en OpenOffice Draw online of LibreOffice online door OffiDocs.

hjælpe tvillinger

Jeg er olipitédito, en jeg er oliprópito, vi har 20 r en vi er tvillinger. Jeg er kommet op denne måde for at bede om hjælp og for at støtte vores drøm om kun at studere vores betingelser er ikke algemeen, fordi jeg er forældreløse og mor. Min drøm er bij være computer ingeniør eller psykolog, en min brors drøm er bij være prisværdigt. Men det kan vi ikke nå på grund van behovet på grund af de økonomiske vilkår, at der ikke er arbejde i mit land er større, en vi alle har brug for og min kærlighed jeg kender, men jeg håber, at dette sker. Jeg regner med bij du er på skærmen.
Jeg ville ønske, bij vi kunne deltage i en ny familie, der skulle vedtages. Intet forhindrer mig i at komme ind i en ny familie en være Fosterbarn. En dag så jeg en rapport om folk, der vedtog ældre for dem, der ikke havde bedsteforældre i familien, fordi de ikke adopterede os. Hjælp os oprigtigt en rligt. Vr ikke bange for at møde os, vi drømte om at give en tvilling mulighed. Dette liv vil ikke geef een kans op een dag. Muligheden er nu, jeg føler qui, hvis det ikke hjalp mig, vil jeg fare vild eller dø me frustratie.
Donér hvad du har, eller hvad du ikke behøver at være 10 USD 20,50 USD eller mere, da dette kan hjælpe os på nogen måde, eller vi kan være et nyt familymedlem, der hjælper os til at overvinde denne hindring i vores liv ikke bange for at donere dig til pizza, hamburgere 10, - bliver nødt til at betale dollar til at fodre harmigt eller betale en øl, der kan hjælpe os

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=UJLMH7HCPT4C4

Link Bitcoin: 36WqkUbA23mC8U3Bxh4mhJXbUqF8NV3brm
Litecoin: Lhr6pNP8agZyKViKMfvsow7ZbHN7Lgatb4
zcash: t1RR9yFTjNyaeJB4FatXorrNXrSjdxsJ2CW

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. <<< Vedtagelse

# Donér # Donér #adoptie
#Spende #spenden #adoption #London #londre #help #dubai #dublin #toronto #madrid #barcelona #malaga #monaco #paris #moscow coisa da vida, vida, Familia, feliz, caren, caretes, regering, gentil, gostaria, gosto # presnça #comia # Ameca #por favoriteisere # adoção # doação

Gratis afbeelding Olipiterdito Olipropitode geïntegreerd met de OffiDocs-webapps


Gratis afbeeldingen

Gebruik Office-sjablonen

Ad