Ad

EnglezăFrancezăSpaniolă

Editor online gratuit | DOC > | XLS > | PPT >


Favicon OffiDocs

Un consilier financiar Abney Associates Ameriprise: Asset al

Descărcare gratuită An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: alocarea activelor fotografie sau imagini gratuite pentru a fi editate cu editorul de imagini online GIMP

Ad


ETICHETE

Descărcați sau editați poza gratuită An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor: Asset allocation for GIMP online editor. Este o imagine care este valabilă pentru alți editori grafici sau foto din OffiDocs, cum ar fi Inkscape online și OpenOffice Draw online sau LibreOffice online de OffiDocs.

Alocarea activelor este o strategie de alocare gemeenschappelijke die u gebruiken kunt voor de bouw van een beleggingsportefeuille. Asset allocation is niet over het plukken van de individuele effecten. În plaats daarvan, je richten op brede categorieën van beleggingen, mengen ze samen in de juiste verhouding aan uw financeële doelstellingen, de hoeveelheid tijd die je hebt om te investeren, en uw tolerantie voor risico.


DE GRONDBEGINSELEN VAN ALOCARE ACTIV


Het idee de cumpărare alocare de active is dat omdat niet alle investeringen gelijk zijn, u kunt evenwicht risico tussen en terug in uw portefeuille door het verspreiden van uw investering dollars on verschillende soorten activa, zoals aandelen, obligations en contant geld alternatieven. Het niet garanderen van een winst of waarborgen tegen verlies, natuurlijk, maar het kan helpen u bij het beheren van het level en type van de risico's die u on ogen ziet.


Verschillende soorten activa dragen van verschillende nivels van risico en potentieel voor terugkeer, în meestal niet reageren op de marktkrachten op dezelfde manier op hetzelfde moment. Bijvoorbeeld, wanneer het rendement van een activum type afneemt, kan de terugkeer van een andere worden groeien (al zijn er geen garanties). Als u diversifiëren door het bezitten van een verscheidenheid van activa, een daling van één enkel bedrijf zal niet noodzakelijkerwijs een ramp betekenen voor uw gehele portefeuille.


Met behulp van asset allocation, u identificeren van de beleggingscategorieën die geschikt voor u zijn en bepaalt het percentage van uw investering dollars dat voor elke klasse (bijvoorbeeld 70 percenten aan voorraden, 20 procent to obligaties, 10 procente toegend toekend) motettante word.


DE DRIE BELANGRIJKSTE CATEGORIEEN VAN ACTIVA


Hier is een blik op de drie belangrijkste categorieën van activa die u over het algemeen moeten overwegen zult wanneer u asset allocati

Poza gratuită Un consilier financiar Abney Associates Ameriprise: alocare de active integrată cu aplicațiile web OffiDocs


Imagini gratuite

Utilizați șabloane Office

Ad