Ad

Angielskifrancuskihiszpański

Darmowy edytor online | DOC > | XLS > | PPT >


Ulubiona usługa OffiDocs

Doradca finansowy Abney Associates Ameriprise: Asset al

Bezpłatne pobieranie Doradca finansowy Abney Associates Ameriprise: bezpłatne zdjęcie lub obraz przydziału aktywów do edycji za pomocą internetowego edytora obrazów GIMP

Ad


TAGI

Pobierz lub edytuj darmowy obraz Doradca finansowy Abney Associates Ameriprise: Alokacja aktywów dla edytora internetowego GIMP. Jest to obraz ważny dla innych edytorów graficznych lub zdjęć w OffiDocs, takich jak Inkscape online i OpenOffice Draw online lub LibreOffice online przez OffiDocs.

Alokacja aktywów to een gemeenschappelijke strategie die u gebruiken kunt voor de bouw van een beleggingsportefeuille. Alokacja aktywów nie odbywa się ponad wpływem indywidualnym. In plaats daarvan, je richten op brede categorieën van beleggingen, mengen ze samen in de juiste verhouding aan uw financiële doelstellingen, de hoeveelheid tijd die je hebt om te Investmenteren, en uw tolerantie voor risico.


DE GRONDBEGINSELEN VAN ALOKACJA AKTYWÓW


Het idea achter alokacja aktywów is dat omdat niet alle Investmenteringen Gelijk Zijn, U Kunt Evenwicht Risico Tussen en Terug in UW Portefeuille Door Het verspreiden van UW Inwestowanie dolarów onder verschillende soorten Activa, Zoals Aandelen, obligacje en contant geld alternatieven. Het niet garanderen van een winst of waarborgen tegen verlies, natuurlijk, maar het kan helpen u bij het beheren van het niveau en type van de risico's die u onder ogen ziet.


Verschillende soorten activa dragen van verschillende niveaus van risico en potentieel voor terugkeer, en meestal niet reageren op de marktkrachten op dezelfde manier op hetzelfde moment. Bijvoorbeeld, wanneer het rendement van een activum type afneemt, kan de terugkeer van een andere worden groeien (al zijn er geen garanties). Als u Diversifiëren drzwi het bezitten van een verscheidenheid van activa, een daling van één enkel bedrijf zal niet noodzakelijkerwijs een ramp betekenen voor uw gehele portefeuille.


Met behulp van alokacja aktywów, identificeren van de beleggingscategorieën die geschikt voor u zijn en bepaalt het procent van uw inwestowania dolarów dat dla elke klasse (bijvoorbeeld 70 procent aan voorraden, 20 procent tot zobowiązań, 10 procent tot contante alternatieven) moet worden toegekend.


DE DRIE BELANGRIJKSTE CATEGORIEEN VAN ACTIVA


Hier is een blik op de drie belangrijkste kategorieën van activa die you over het algemeen moeten overwegen zult wanneer u alokacji aktywów

Darmowy obraz Doradca finansowy Abney Associates Ameriprise: Alokacja aktywów zintegrowana z aplikacjami internetowymi OffiDocs


Darmowe obrazy

Użyj szablonów pakietu Office

Ad